WhatsApp a lansat una din cele mai aşteptate funcţii

Postat la 23 mai 2023 76 afişări

WhatsApp a lansat una din cele mai aşteptate funcţii

Mesajele editate vor avea o etichetă „editat” lângă marcajul de timp pentru a arăta modificarea. Cu toate acestea, aplicaţia nu va păstra niciun istoric al corecturilor. Ceilalţi utilizatori nu vor putea vedea versiunile anterioare ale mesajelor editate.

WhatsApp a anunţat astăzi una dintre cele mai aşteptate funcţii – editarea mesajelor. Mark Zuckerberg a precizat într-o postare pe Facebook că utilizatorii pot modifica acum un mesaj în termen de 15 minute de la trimiterea acestuia. Dacă vrei să faci acest lucru, poţi să ţii apăsat pe un mesaj şi să selectezi pe opţiunea de editare pentru a modifica mesajul, scrie Tech Crunch.

Mesajele editate vor avea o etichetă „editat” lângă marcajul de timp pentru a marca modificarea. Cu toate acestea, aplicaţia nu va păstra niciun istoric al corecturilor. Ceilalţi utilizatori nu vor putea vedea versiunile anterioare ale mesajelor editate.

„Suntem încântaţi de faptul că acum veţi avea mai mult control asupra chat-urilor, cum ar fi corectarea greşelilor de ortografie sau adăugarea de mai mult context la un mesaj. Pentru aceasta, în termen de 15 minute de la trimiterea mesajului, trebuie să atingeţi şi să ţineţi apăsat acel mesaj pentru o perioadă de timp şi apoi să selectaţi opţiunea Editare din meniu”, a precizat compania într-o postare pe blog. Până acum, utilizatorii trebuiau fie să şteargă cu totul un mesaj, fie să trimită o corecţie într-un mesaj separat. Anul trecut, aplicaţia de chat a mărit limita de timp pentru a şterge un mesaj de la două zile la 60 de ore.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asteptare,
functii,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.