Weekend-ul fără restricţii rămâne doar un vis. Anunţul Ministrului de Interne

Postat la 14 mai 2020 936 afişări

Weekend-ul fără restricţii rămâne doar un vis. Anunţul Ministrului de Interne

Weekend-ul fără restricţii rămâne doar un vis pentru moment. Guvernul ţi-a dat planurile peste cap şi a stabilit că starea de alertă va fi instituită începând de mâine. Astfel, în această seară are loc prima şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, condus chiar de premierul Ludovic Orban.

Marcel Vela: În 15 mai încetează efectele decretului prezidenţial de prelungire a stării de urgenţă pe teritoriul naţional. În acest context, obiectul pentru acre acesta a fost instituit, de refacere a stării de normalitate provizorie trebuie urmărit în continuare, deoarece pericolul există în continuare.

Comitetul Naţional va funcţiona sub conducerea nemijlocită a prim-ministrului, în calitate de preşedinte şi va avea trei vicepreşedinţi, în persoana ministrului Afacerilor Interne, ministrul Lucrărilor Publice.În această seară va avea se va convoca prima şedinţă în noua formulă şi în noua denumire: Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a spus Marcel Vela, după şedinţa de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
restrictii,
vis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.