Weber, "foarte îngrijorat" de situaţia din România: Dăncilă trebuie să ofere explicaţii în PE

Postat la 26 septembrie 2018 56 afişări

Manfred Weber, liderului grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), s-a declarat "foarte îngrijorat" de situaţia din România, observând că Guvernul înregistrează regrese în combaterea corupţiei şi cerându-i premierului Viorica Dăncilă să ofere explicaţii în Parlamentul European.

Weber, "foarte îngrijorat" de situaţia din România: Dăncilă trebuie să ofere explicaţii în PE

"M-am întâlnit ieri cu premierul român, Viorica Dăncilă. I-am spus că suntem foarte îngrijoraţi în legătură cu situaţia politică din ţara sa. Guvernul merge înapoi în combaterea corupţiei şi în privinţa independenţei justiţiei. Cred că premierul român trebuie să vină în Parlamentul European pentru a explica situaţia. Ce credeţi? Nu vom negocia statul de drept", a declarat Manfred Weber într-un mesaj postat pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.