Bruno Le Maire: Uniunea Europeană are priorităţi mai urgente decât Brexit

Postat la 26 septembrie 2018 84 afişări

Uniunea Europeană are priorităţi mai urgente decât relaţiile post-Brexit ale Marii Britanii cu Blocul comunitar şi ar trebui să se concentreze pe viitorul propriu, din care Marea Britanie nu va mai face parte, a declarat ministrul francez de Finanţe, Bruno Le Maire, citat de Reuters.

Bruno Le Maire: Uniunea Europeană are priorităţi mai urgente decât Brexit

Liderii statelor membre UE au respins săptămâna trecută propunerea prim-ministrului britanic Theresa May privind acordul post-Brexit.

„Britanicii au luat o decizie, este în regulă. Mă scuzaţi că sunt atât de brutal, dar sunt lucruri mai importante pentru noi decât viitorul Marii Britanii. Unul dintre aceste lucruri este viitorul Uniunii Europene”, a declarat ministrul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uniunea europeana,
prioritati,
urgente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.