VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Ce temperaturi se vor înregistra joi şi vineri

Postat la 19 iunie 2013 27 afişări

Joi, VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, iar în regiunile vestice se va menţine caniculară după-amiaza când şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 al disconfortului termic.

VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Ce temperaturi se vor înregistra joi şi vineri

 Temperatura aerului, în scădere în partea de sud a ţării, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 26 şi 36 de grade şi minime între 13 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare mai ales în partea a doua a zilei când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local la munte şi pe arii restrânse în centrul, vestul şi sud-vestul teritoriului. Izolat pot fi condiţii de grindină.

În Bucureşti, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-mai-calda-decat-in-mod-obisnuit-pentru-aceasta-perioada-ce-temperaturi-se-vor-inregistra-joi-si-vineri-10986063
10986063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.