VREMEA va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi în Bucureşti

Autor: Liliana Micu - Mediafax Postat la 26 august 2014 39 afişări

Miercuri, vremea va fi în general instabilă în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi cea mai mare parte a Moldovei, unde vor fi înnorări temporar accentuate şi vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

În sud şi sud-est, în cursul zilei vremea va fi în general frumoasă, călduroasă în orele amiezii, iar cerul mai mult senin, dar se va înnora parţial pe parcursul nopţii cand, pe arii restrânse, se vor semnala manifestări specifice instabilităţii atmosferice. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă în regiunile vestice, nordice şi centrale, vor fi cuprinse între 20 grade în nordul Moldovei şi 33...34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 10...11 grade în nord-vest, în depresiuni şi în Dealurile de Vest şi 21...22 de grade pe litoral.

ÎN BUCUREŞTI:

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii, când se va înregistra o maximă termică în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi mai mult senin ziua, dar se va înnora parţial în cursul nopţii, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 17...19 grade.

ÎN ŢARĂ

Joi, în valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă şi în regiunile estice şi sud-estice, iar temperaturile maxime se vor situa între 19 grade în nord şi 29 de grade, izolat, în Lunca Dunării. Cerul va fi temporar noros ziua în sudul şi estul ţării, precum şi în zona de munte, unde numai pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. În rest, cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est, la munte şi trecător în celelalte regiuni. Temperaturile minime se vor încadra între 5...6 grade în depresiuni şi 17 grade pe litoral.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
prognoza meteo,
meteo,
bucuresti,
cald
/actualitate/vremea-va-fi-in-general-instabila-prognoza-meteo-pentru-miercuri-si-joi-in-tara-si-in-bucuresti-13146849
13146849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.