Fotbalistul Gabi Popescu, audiat ca martor la DNA în dosarul unei societăţi

Autor: Catalin Lupasteanu Postat la 26 august 2014 36 afişări

Fotbalistul Gabriel Popescu a fost audiat, marţi, la DNA, iar la ieşire a declarat că este martor în dosarul unei societăţi ai cărei acţionari s-au dat în judecată, fără a preciza despre ce este concret vorba.

Fotbalistul Gabi Popescu s-a prezentat marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar la intrarea în instituţie nu a dorit să facă declaraţii.

La ieşire, acesta a spus că a fost audiat ca martor într-un caz ce vizează acţionari ai unei societăţi care şi-au făcut reciproc plângeri penale.

Jucătorul a spus că este şi el acţionar al societăţii, precizând însă că el nu a făcut nicio plângere.

Acesta a mai menţionat că în cauză ar fi vizată şi Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), dar nu a dorit să dea alte detalii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GABI POPESCU,
DNA,
/actualitate/fotbalistul-gabi-popescu-audiat-ca-martor-la-dna-in-dosarul-unei-societati-13146303
13146303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.