VREMEA va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Postat la 15 iulie 2014 21 afişări

Miercuri, înnorările se vor accentua temporar şi se vor semnala averse, cu condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări în regiunile estice şi sud-estice, conform datelor oferite de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

VREMEA va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

 MIERCURI

Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările se vor accentua şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice în zonele de deal şi de munte şi în centrul ţării şi pe arii restrânse în partea de sud a teritoriului, iar seara şi noaptea cu precădere în nord-est. Cantităţile de apă, izolat, vor depăşi 25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În celelalte zone cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vântul va avea intensificări în regiunile estice şi sud-estice, dar pe arii restrânse şi în restul ţării, asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24...25 de grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 32 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa în general între 12 şi 22 de grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-in-general-instabila-prognoza-meteo-pentru-miercuri-si-joi-12935701
12935701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.