Cel puţin un mort şi 50 de răniţi în urma deraierii unei garnituri de metrou, la Moscova

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 15 iulie 2014 24 afişări

Cel puţin o persoană a murit, iar alte cel puţin 50 au fost rănite marţi în deraierea unei garnituri a metroului, la Moscova, au anunţat serviciile de salvare citate de agenţia Interfax.

Accidentul s-a produs pe "linia albastră" a metroului din Moscova, către ora locală 8.30 (7.30, ora României), a precizat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat. "Există răniţi", a adăugat instituţia.

Însă, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de salvare, citate de către agenţia Interfax, cel puţin o persoană a murit. "Potrivit unor date preliminare, o persoană a murit în urma accidentului, în apropiere de staţia Slavianski Bulevard", a declarat această sursă.

Directorul Departamentului de Sănătate pentru Moscova Gheorghi Goluhov, a declarat pentru Interfax că cel puţin 50 de persoane au fost rănite.

Serviciile de salvare nu au putut să fie contactate imediat pentru a confirma acest bilanţ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
ACCIDENT,
METROU
/actualitate/cel-putin-un-mort-si-50-de-raniti-in-urma-deraierii-unei-garnituri-de-metrou-la-moscova-12934816
12934816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.