VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Postat la 26 februarie 2014 90 afişări

Joi, vremea va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această perioadă în majoritatea zonelor, chiar deosebit de caldă în vest şi nord-vest. Excepţie vor face regiunile estice şi sud-estice unde, pe fondul cerului mai mult noros, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

VREMEA se încălzeşte. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

 În prima parte a zilei în Moldova şi Dobrogea vor mai fi fulguieli izolate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea în jumătatea de vest a ţării, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în Moldova şi Delta Dunării şi 16 grade în Banat, iar cele minime se vor situa între -4 şi 6 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe arii restrânse în zonele joase, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-se-incalzeste-prognoza-meteo-pentru-joi-si-vineri-12152807
12152807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.