VREMEA în ţară şi în Bucureşti. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi

Postat la 06 august 2013 65 afişări

Vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului, caniculară în vestul şi sud-vestul ţării, unde şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

VREMEA în ţară şi în Bucureşti. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi

 Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări şi izolat averse şi descărcări electrice, după-amiaza în zona de munte. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 38 de grade, iar cele minime între 11 grade în depresiuni şi 25 de grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18...20 de grade, uşor mai scăzută la periferie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-in-tara-si-in-bucuresti-ce-temperaturi-vor-fi-miercuri-si-joi-11217533
11217533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.