Vremea în Capitală, atenţionare METEO în următoarele zile: Temperaturi de vară de 28 de grade, dar şi ploi şi vijelii

Postat la 30 mai 2019 103 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o prognoză specială pentru Capitală, meteorologii precizând că de joi până duminică inclusiv vremea va fi caldă, cu temperaturi care ajung la 28 de grade Celsius, dar şi instabilă, cu ploi torenţiale şi furtuni.

Vremea în Capitală, atenţionare METEO în următoarele zile: Temperaturi de vară de 28 de grade, dar şi ploi şi vijelii

Meteorologii anunţă că joi, vremea se va menţine caldă, dar şi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza şi în a doua parte a nopţii când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Vineri, instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi posibil grindină. Probabilitatea pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei şi în cursul nopţii. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25-30 l/mp şi izolat posibil 40-50 l/mp. Temperatura maximă va fi de 26-28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Şi, sâmbătă, vremea se va menţine instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi, mai ales în primele ore ale zilei şi, din nou, seara şi noaptea, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 15-16 grade Celsius.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grade,
capitala,
temperaturi,
vijelii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.