Preşedintele Klaus Iohannis cere demiterea miniştrilor Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu pentru organizarea alegerilor

Postat la 29 mai 2019 62 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni, după ce, marţi seara, Viorica Dăncilă a anunţat schimbările din guvern, decise în şedinţa CEx PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis cere demiterea miniştrilor Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu pentru organizarea alegerilor

Astfel,Titus Corlăţean a fost propus pentru funcţia de vicepremier, Ana Birchall pentru ministru al Justiţiei, Roxana Mînzatu pentru ministru al Fondurilor Europene, iar Natalia Intotero pentru funcţia de ministru al Românilor de Pretutindeni.

 

Klaus Iohannis cere demiterea de urgenţă a miniştrilor de Externe -Teodor Meleşcanu şi de Interne- Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în ţară şi străinătate.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
klaus iohannis,
presedinte,
alegeri,
demitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.