Vrea să cucerească Estul cu burlane şi ţiglă de Băicoi

Autor: Andreea Neferu Postat la 14 ianuarie 2013 58 afişări

Producătorul şi importatorul de sisteme pentru acoperiş Final Distribution, deţinut de familia Mircescu, spune că este în discuţii avansate pentru demararea exporturilor în Ucraina, Republica Moldova şi Polonia, după ce anul trecut s-au concretizat primele li­vrări externe, în Slovenia, Franţa şi Spania.

Producătorul şi importatorul de sisteme pentru acoperiş Final Distribution, deţinut de familia Mircescu, spune că este în discuţii avansate pentru demararea exporturilor în Ucraina, Republica Moldova şi Polonia, după ce anul trecut s-au concretizat primele li­vrări externe, în Slovenia, Franţa şi Spania. "Este momentul ca şi firmele româneşti să acceseze pieţele externe. E bine să ne lărgim orizonturile. Sperăm ca exporturile să genereze cel puţin 25-30% din cifra de afaceri de anul acesta, dar lucrurile se pot schimba în funcţie de ce contracte vom semna", a afirmat Dan Mircescu, director general şi proprietar al Final Distribution. Compania, care produce ţi­glă metalică, jgheaburi şi burlane la Băi­coi, judeţul Prahova, a înregistrat anul trecut afaceri de circa 19,9 milioane de lei (4,5 milioane de euro), în creştere cu 7% comparativ cu anul anterior.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vrea-sa-cucereasca-estul-cu-burlane-si-tigla-de-baicoi-10461795
10461795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.