Volumul "Frica: Trump la Casa Albă", de Bob Woodward, lansat la editura Litera

Postat la 18 februarie 2019 47 afişări

Volumul "Frica: Trump la Casa Albă", un portret intim al preşedintelui american Donald Trump semnat de Bob Woodward şi devenit bestseller în 25 de ţări, a fost lansat la editura Litera, în colecţia Kronika, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Volumul "Frica: Trump la Casa Albă", de Bob Woodward, lansat la editura Litera

"Este greu de imaginat un portret mai îngrijorător al unui preşedinte caracterizat drept paranoic, agresiv şi otrăvit de putere. Cu toate acestea, Bob Woodward reuşeşte în «Frica» să surprindă întreg spectrul elementelor care alcătuiesc profilul preşedinţiei lui Donald Trump, dezvăluind secvenţe şi detalii neştiute despre nenumărate situaţii de criză cu care Casa Albă s-a confruntat din pricina unui preşedinte impulsiv, nestatornic şi profund incapabil să se ridice la nivelul cerinţelor funcţiei sale. Au existat şi alte relatări pe marginea acestei teme, dar nici una la fel de revelatoare sau de convingătoare ca aceasta", scriu editorii.

Volumul "Frica" desenează tabloul complet al Casei Albe sub conducerea lui Donald Trump, bazându-se pe interviuri cu unii dintre cei mai apropiaţi sfătuitori ai preşedintelui, pe amintiri ale martorilor oculari, adesea completate cu date şi transcrieri de conversaţii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
casa alba,
frica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.