LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ion Cristoiu: Ura, motorul campaniei. Olguţa Vasilescu, singura care poate să spună „Şo, pe Iohannis!”

Autor: Monica Mihai, Gabriela Antoniu Postat la 17 februarie 2019 112 afişări

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că în acest an campania electorală se va axa pe emoţii, care vor ilustra o chestiune tipic românească: ura faţă de celălalt. La emisiunea „Gîndurile lui Cristoiu”, jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis s-a aliniat deja la startul campaniei.

Ion Cristoiu spune că dintre Liviu Dragnea, Laura Codruţa Kovesi, Mugur Isărescu, Olguţa Vasilescu şi Klaus Iohannis, şeful statului este, în prezent, cel mai credibil personaj, din punct de vedere politic. El a amintit că Iohannis este singurul dintre cei enumeraţi ca posibili prezidenţiabili care şi-a anunţat oficial candidatura la preşedinţie.

“Pe plan intern, noi facem o greşeală. Noi avem un singur candidat până acum. Klaus Iohannis s-a anunţat de două ori oficial că va candida. Şi nici sondajele nu sunt corecte. Nu pot să fac sondaj în care ... pentru că în sondaj contează foarte mult şi voinţa lui de a candida. Aşa putem face sondaje, punem în sondaje, nu ştiu Monica Mihai, Ion Cristoiu...bun, şi? Patriarhul Daniel, Apostolul Pavel...nicio problemă, Simona Halep. Dar, în momentul în care ai anunţat candidatura oamenii spun: ”Da, dom`le, va candida sigur. Hai să fiu serios când mă pronunţ despre el”. Dacă facem aşa, jocuri pe hârtie, cuvinte încrucişate...”, a explicat jurnalistul.

El a arătat că atât timp cât nu există o candidatură fermă din partea unui politician sau altul, nici rezultatele sondajelor nu vor reflecta adevăratele intenţii de vot.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CRISTOIU,
PRESEDINTE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.