Volkswagen şi Opel, cele mai tranzacţionate maşini pe piaţa second-hand

Postat la 10 noiembrie 2011 9 afişări

Volkswagen şi Opel sunt cele mai tranzacţionate mărci pe piaţa auto second hand în mediul online din România, înregistrând în ultimul an cele mai multe anunţuri publicate, potrivit datelor furnizate de AutoIndex.

Volkswagen a avut peste 66.400 de anunţuri postate pe Auto.ro în ultimul an, conform AutoIndex, cele mai multe anunţuri aparţinând modelelor Volkswagen Golf şi Passat. Opel a ocupat locul al doilea, cu peste 61.300 de anunţuri postate, cele mai multe pentru modelele Opel Astra şi Vectra.

Cu 23.500 de anunţuri, Dacia nu se află în topul tranzacţiilor în mediul online, tranzacţionarea mărcii făcându-se cu precădere în mediul offline.

AutoIndex furnizează informaţii privind media preţului solicitat, valoarea pieţei de maşini second-hand, numărul total de anunţuri şi evoluţia acestuia în timp. Modalitatea de calcul agregă datele din peste 450.000 de anunţuri, se obţine pentru 28 de mărci şi 180 modele, ţine cont de kilometri, an de fabricaţie, marcă, model şi preţ.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/volkswagen-si-opel-cele-mai-tranzactionate-masini-pe-piata-second-hand-8958546
8958546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.