Volkswagen ar putea tripla gama de SUV-uri, pentru a deveni liderul pieţei auto mondiale

Postat la 03 iunie 2014 63 afişări

Grupul german Volkswagen, cel mai mare producător auto din Europa, ar putea tripla gama de SUV-uri sub marca Volkswagen, parte a obiectivului de a depăşi până în 2018 Toyota şi de a deveni cel mai mare producător auto la nivel global.

Volkswagen ar putea tripla gama de SUV-uri, pentru a deveni liderul pieţei auto mondiale

 Marca Volkswagen ar putea avea până la şase SUV-uri în următorii ani, faţă de modelele Touareg şi Tiguan pe care le oferă în prezent, au declarat două surse apropiate situaţiei pentru Bloomberg.

Cererea este în creştere pentru această categorie de autovehicule care ar urma să reprezinte 20,1% din producţia la nivel mondial până în 2018, faţă de 17,6% în 2012, estimează firma de consultanţă PwC.

Oferta redusă de SUV-uri a Volkswagen a tras înapoi grupul german mai ales pe piaţa din Statele Unite.

"Segmentul SUV creşte încă la nivel global şi reprezintă o componentă cheie pentru toţi producătorii. Brandul Volkswagen are încă potenţial de creştere pe această categorie, care ar putea ajuta grupul să-şi întărească poziţia în SUA şi pe pieţele emergente", a declarat Roman Mathyssek, analist la firma germană de consultanţă Strategy Engineers.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/volkswagen-ar-putea-tripla-gama-de-suv-uri-pentru-a-deveni-liderul-pietei-auto-mondiale-12684797
12684797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.