CNADNR estimează că va plăti până la 40 milioane euro pentru finalizarea lotului 2 Nădlac - Arad

Postat la 03 iunie 2014 36 afişări

CNADNR aşteaptă până la 23 iulie ofertele constructorilor interesaţi să finalizeze execuţia lotului 2 al autostrăzii Nădlac - Arad, rămas neterminat după falimentul Alpine, şi estimează că va plăti până la 177,4 milioane lei (40,3 milioane euro), inclusiv TVA, pentru acest contract.

CNADNR estimează că va plăti până la 40 milioane euro pentru finalizarea lotului 2 Nădlac - Arad

 Contractul pentru remedierea lucrărilor existente şi finalizarea celor rămase de executat la autostrada Nădlac - Arad şi drum de legătură, lotul 2, km 22+218 - km 38+882 va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Valoarea estimată a lucrărilor este cuprinsă între 119,3 milioane lei, sumă la care se vor raporta ofertanţii pentru întocmirea ofertei financiare, şi 143,1 milioane lei, nivel care include şi achiziţia unor eventuale servicii similare. Sumele sunt fără TVA.

Durata contractului va fi de 56 luni de la data atribuirii. Proiectul va fi finanţat cu fonduri europene (85%) şi bani de la buget.

CNADNR a reziliat în vara anului trecut contractul de proiectare şi execuţie al acestui lot după falimentul constructorului, Alpine Bau din Austria, comunicând la vremea respectivă că stadiul de execuţie a lucrării este de 84,75%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cnadnr-estimeaza-ca-va-plati-pana-la-40-milioane-euro-pentru-finalizarea-lotului-2-nadlac-arad-12683491
12683491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.