Voiculescu, reacţie la condamnarea fostului şef al CNAS: Genul acesta de interese îl deranjez eu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 decembrie 2020 214 afişări

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu spune, după ce fostul şef al CNAS a fost condamnat la 6 ani închisoare cu executare, acuzat că a primit o mită de 6,3 milioane euro, că genul acesta de interese „deranjează” el şi cei din USR-PLUS.

Voiculescu, reacţie la condamnarea fostului şef al CNAS: Genul acesta de interese îl deranjez eu

„Cei care mă acuză de toate bazaconiile inventate din disperarea că-şi pierd accesul la banul public se aşează <cu cinste> alături de astfel de personaje: fostul şef PDL al Casei de Sănătate, Lucian Duţă, unul dintre cei mai zgomotoşi <acuzatori> la adresa mea (alături de alte <trompete> media de partid, controlate de sistemul care nu se lasă scos de la butoane, care au dat acelaşi mesaj săptămâna trecută), tocmai a fost condamnat la 6 ani cu executare pentru 6,3 milioane de euro mită în proiectul de implementare al Cardului de Sănătate”, spune Vlad Voiculescu.

El afirmă că cele 6,3 milioane de euro sunt bani ar fi trebuit alocaţi pentru un sistem de sănătate mai performant.

„Genul acesta de interese îl deranjez eu şi colegele şi colegii din USR-PLUS”, conchide Voiculescu.

Lucian Duţă, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucureşti la 6 ani închisoare cu executare, fiind acuzat de DNA că a primit o mită de 6,3 milioane euro, în schimbul acordării unui contract din bani publici către două firme de software.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
duţă,
cnas

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.