Voiculescu: Băsescu anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă bage la închisoare

Postat la 13 decembrie 2013 61 afişări

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, afirmă, "vineri, pe blog, că preşedintele Traian Băsescu anunţa, joi seară, că "s-a înţeles cu Antonescu" să îl bage pe liderul conservator la închisoare.

Voiculescu: Băsescu anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă bage la închisoare

 "Aseară, în cadrul unei emisiuni televizate, Traian Băsescu a declarat că Antonescu nu a sprijinit legea amnistiei ca semnal pentru Dan Voiculescu. Apreciez sinceritatea lui Băsescu când anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă «bage» la închisoare, ca şi cum ei doi ar hotarî acest lucru, nu instanţele de judecată. Apreciez onestitatea cu care anunţa instanţele de judecată că sunt un «viitor puşcăriaş», sugerându-le să se conformeze viziunii sale", scrie Voiculescu pe blog.

Potrivit acestuia, "preşedintele Pinochio" a revenit şi la vechea "obsesie" cu patronii de presă.

"Când spune că «un politician nu trebuie să se dea pe mâna patronilor de presă», Traian Băsescu, evident, minte. Vreau să-i amintesc întâlnirea de la Crowne Plaza când se căciulea la mine să apară la Antena 1 ca şi candidat la Primăria Capitalei. Sau când îl ruga pe Marius Tucă să ne întâlnim la Taverna Sârbului. Ori scena în care îmi explica servil să nu mizez pe un «cal mort» (Tăriceanu) şi să fac pact cu el. Cele de mai sus sunt fapte, nu vorbe, întâmplate, nu imaginate. Iar dacă Preşedintele Masaverde mai are un pic de onoare, îl invit să le recunoască. Referitor la «albia de porci» despre care vorbeşte Traian Băsescu, precizez că în «albia de porci» te bagi singur, nu te bagă nimeni", mai scrie Voiculescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/voiculescu-basescu-anunta-ca-s-a-inteles-cu-antonescu-sa-ma-bage-la-inchisoare-11765146
11765146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.