Voicu: Băsescu n-a atins niciun obiectiv important. Cei pe care i-a batjocorit decid preşedintele

Postat la 12 aprilie 2013 21 afişări

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu nu este în poziţia de a evalua şansele lui Crin Antonescu de a deveni preşedinte, deoarece şeful statului trebuie să-şi evalueze propriile mandate, în care n-a atins niciun obiectiv important.

Voicu: Băsescu n-a atins niciun obiectiv important. Cei pe care i-a batjocorit decid preşedintele

 Purtătorul de cuvânt al PNL a fost întrebat cum apreciază declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu privind şansele liderului PNL, Crin Antonescu, de a veni preşedinte în 2014 şi eventualul "dezastru" legat de ocuparea poziţiei de şef al statului de către acesta.

"Înainte de a evalua şansele altora şi de a se pronunţa despre credibilitatea altor lideri politici, Traian Băsescu trebuie să-şi evalueze propriile mandate, care au fost încărcate de acţiuni cu consecinţe grave şi neplăcute atât în plan intern cât şi în plan extern, mandate în care a girat guverne cu rezultate economice dezastruoase, în care nu a reuşit să îndeplinească niciun obiectiv important pentru România pe plan extern. De aceea cred că decizia cu privire la viitorul preşedinte al României trebuie să o încredinţăm cetăţenilor, cei pe care Traian Băsescu i-a neglijat şi batjocorit", a susţinut Mihai Voicu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/voicu-basescu-n-a-atins-niciun-obiectiv-important-cei-pe-care-i-a-batjocorit-decid-presedintele-10740083
10740083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.