Vodafone îl numeşte pe Andrea Rossini în poziţia de director al diviziei Consumer Business Unit

Autor: Anca Barbulescu Postat la 28 ianuarie 2013 96 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Vodafone România îl numeşte pe Andrea Rossini (42 de ani) în funcţia de director al diviziei Consumer Business Unit începând cu data de 1 martie 2013.

Andrea Rossini vine din Vodafone Italia, de pe poziţia de director al diviziei Consumer Sales Distribution, pe care a ocupat-o în ultimii doi ani. Cu o experienţă de mai bine de 15 ani în industria telecomunicaţiilor, executivul a avut mai multe roluri de management în marketing şi vânzări atât la Vodafone Italia, cât şi în cadrul întreg grupului britanic de telecomunicaţii, acoperind zona rezidenţială, dar şi clienţii de business.

Înainte de a veni la Vodafone Italia, în 1999, Andrea Rossini a fost consultant la PriceWaterhouse Coopers, iar anterior a lucrat la Pirelli, în sectorul producţiei de echipamente telecom. Este licenţiat în Ştiinţă, Economie şi Inginerie Industrială la Universitatea Politehnică din Milano şi deţine un Master de la Henley Management College.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-il-numeste-pe-andrea-rossini-in-pozitia-de-director-al-diviziei-consumer-business-unit-10526436
10526436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.