Vladimir Putin: Rusia nu a avut altă opţiune decât să lanseze o operaţiune militară

Autor: Petru Mazilu Postat la 12 aprilie 2022 24 afişări

Vladimir Putin: Rusia nu a avut altă opţiune decât să lanseze o operaţiune militară

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marţi că operaţiunea militară a Moscovei în Ucraina îşi va atinge, fără îndoială, obiectivele sale, anunţă Sky News.

Vorbind la o ceremonie de decernare a premiilor la cosmodromul Vostochny din Rusia, liderul de la Kremlin a fost citat de agenţiile de presă ruseşti spunând că Moscova nu a avut „altă opţiune" decât să lanseze o operaţiune militară pentru a proteja Rusia.

Putin a mai spus că nu există „nicio îndoială" că operaţiunea militară a Kremlinului în Ucraina „îşi va atinge obiectivele", adăugând că o ciocnire cu forţele antiruseşti din Ucraina a fost „inevitabilă".

În timp ce războiul din Ucraina intră în cea de-a 49-a zi, Putin crede că forţele ruseşti acţionează „cu curaj şi eficienţă" şi folosesc cele mai moderne arme, a relatat agenţia de ştiri TASS.

În cadrul discursului, liderul rus a mai spus că ţara sa „nu poate fi izolată", potrivit agenţiei de ştiri RIA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.