Vladimir Putin, minţit în legătură cu „operaţiunea militară specială”? Un apropiat de-al său aruncă bomba

Postat la 12 septembrie 2022 540 afişări

Vladimir Putin, minţit în legătură cu „operaţiunea militară specială”? Un apropiat de-al său aruncă bomba

Temutul Ramzav Kadîrov dă de înţeles că şeful Rusiei nu cunoaşte situaţia din teren.

Fisuri în regimul de forţă al Rusiei, pe fondul pierderilor pe teren înregistrate în teren de armata lui Vladimir Putin, urmare a contraofensivei ucrainene.

Cecenul Ramzan Kadîrov avertizează, pe un ton (cum altfel?) ameninţător: „Prea multe greşeli. Dacă nu schimbaţi imediat în operaţiunea militară specială, va trebui să mă duc la Putin şi să explic situaţia de pe teren”.

Este mesajul transmis pe Telegram de unul dintre liderii miliţiilor informale ale lui Putin. El sugerează că Ţarul nu cunoaşte în amănunt situaţia reală din luptă.

Dar există destui care cred că liderul cecen este folosit de Kremlin pentru a-i avertiza pe comandanţii ruşi din Ucraina că răbdarea lui Putin s-a terminat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.