Vladimir Putin, în Crimeea pentru a asista la ceremoniile de la Sevastopol. Preşedintele rus va susţine un discurs

Postat la 09 mai 2014 32 afişări

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a ajuns vineri după-amiază în Crimeea pentru a asista la Sevastopol, sediul istoric al Flotei Ruse la Marea Neagră, la ceremoniile organizate cu ocazia victoriei asupra naziştilor, a anunţat presa rusă. Vladimir Putin va susţine un discurs în portul din Sevastopol, relatează Interfax, în pagina electronică.

Vladimir Putin, în Crimeea pentru a asista la ceremoniile de la Sevastopol. Preşedintele rus va susţine un discurs

 După susţinerea discursului, Putin va depune o coroană de flori la monumentul eroilor din Sevastopol, se va întâlni cu veteranii şi va asista la un concert.

Avionul preşedintelui rus a aterizat vineri pe aerodromul Belbek, de unde a plecat către Sevastopol, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, confirmând o informaţie difuzată anterior de presa rusă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladimir-putin-in-crimeea-pentru-a-asista-la-ceremoniile-de-la-sevastopol-presedintele-rus-va-sustine-un-discurs-12616456
12616456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.