O avocată în vârstă de 60 de ani a intrat în istorie. Alejandra Rodríguez a fost încoronată Miss Univers Buenos Aires

Postat la 26 aprilie 2024 66 afişări

O avocată în vârstă de 60 de ani a intrat în istorie. Alejandra Rodríguez a fost încoronată Miss Univers Buenos Aires

Avocata şi jurnalista Alejandra Rodríguez a sfidat stereotipurile şi a încălzit inimile de pretutindeni când a fost încoronată câştigătoare a concursului Miss Buenos Aires.

Ea este prima femeie în vârstă de 60 de ani din istoria concursurilor de frumuseţe care a câştigat titlul.

„Cred că juriul a văzut încrederea mea şi pasiunea mea de a reprezenta femeile din generaţia mea”, a spus ea.

O avocată în vârstă de 60 de ani a intrat în istorie, fiind încoronată Miss Univers Buenos Aires. Avocata şi jurnalista Alejandra Rodríguez a sfidat stereotipurile şi a încălzit inimile de pretutindeni când a fost încoronată câştigătoare a concursului Miss Buenos Aires. Ea este prima femeie în vârstă de 60 de ani din istoria concursurilor de frumuseţe care a câştigat titlul, marcând o îndepărtare de la normele de vârstă care, de obicei, pun tineretul pe un piedestal, scrie The Independent.

„Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumuseţe, deoarece inaugurăm o nouă etapă în care femeile nu reprezintă doar frumuseţea fizică, ci şi un alt set de valori”, a declarat ea cu entuziasm presei. „Sunt prima din această generaţie care începe cu asta”.

„Cred că juriul a văzut încrederea mea şi pasiunea mea de a reprezenta femeile din generaţia mea”, a continuat ea. „Sunt hotărâtă să lupt pentru coroana de Miss Universe Argentina 2024”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
argentina,
avocat,
intrare

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.