Diana Nemeş cere eliberarea din arest, pe motiv că urmează să nască

Postat la 09 mai 2014 38 afişări

Diana Nemeş - cercetată în dosarul de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro, alături de soţul său, Radu Nemeş, de Sorin Blejnar şi de Codruţ Marta - a cerut vineri la instanţa supremă eliberarea din arest, pe motiv că este însărcinată în luna a opta şi că nu s-a sustras urmăririi penale.

Diana Nemeş cere eliberarea din arest, pe motiv că urmează să nască

 Instanţa supremă a dezbătut, vineri, contestaţia Dianei Nemeş împotriva încheierii Curţii de Apel Bucureşti prin care un judecător de drepturi şi libertăţi a confirmat măsura arestării preventive în cazul acesteia.

Avocaţii Dianei Nemeş au arătat că aceasta nu s-a ascuns niciodată de organele de urmărire penală, nu a contestat procedurile de extrădare, a dat declaraţii complete şi are o atitudine sinceră şi de colaborare.

Apărătorii femeii au mai arătat că Diana Nemeş nu a avut nicio contribuţie la faptele cercetate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi că a ieşit din societatea soţului ei cu un an de zile înainte de începerea urmăririi penale.

Avocaţii au precizat că, până la acest moment, niciun alt inculpat din dosar nu are vreo măsură preventivă pe numele său, iar o femeie însărcinată în luna a opta nu poate reprezenta un pericol social.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/diana-nemes-cere-eliberarea-din-arest-pe-motiv-ca-urmeaza-sa-nasca-12616244
12616244
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.