iPad-uri de aur, majordom şi dulciuri cât cuprinde: cum îi răsfaţă unii părinţi pe cei mici când nu au timp de ei - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 09 mai 2014 182 afişări

Burj Al Arab, un hotel de lux din Dubai, a lansat un pachet special pentru copii atunci când părinţii rezervă o cameră de minim 1.100 de dolari pe noapte.

Camerele pentru copii sunt dotate cu Xbox, iPad-uri de aur sau Playstation, iar cei mici au la dispoziţie un majordom care să le satisfacă toate dorinţele.

Pachetul este gratuit dacă părinţii rezervă o cameră de minim 1.100 de dolari pe noapte. Dacă se plictisesc în cameră, copiii pt merge la parcul de distracţii aflat la doar 500 de metri depărtare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ipad-uri-de-aur-majordom-si-dulciuri-cat-cuprinde-cum-ii-rasfata-unii-parinti-pe-cei-mici-cand-nu-au-timp-de-ei-galerie-foto-12615914
12615914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.