Băsescu: Nu mi-e milă de Isărescu că a plătit impozitul. Le ştie pe toate, dar spune numai părţi

Postat la 09 mai 2014 132 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că nu îi este milă că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a plătit un impozit mare, pentru că acesta "le ştie pe toate dar spune numai părţi din ce ştie", menţionând că s-a "enervat" pe fostul premier.

Băsescu: Nu mi-e milă de Isărescu că a plătit impozitul. Le ştie pe toate, dar spune numai părţi

 "M-am enervat pe el, nu l-am auzit pe guvernator spunând: «Domnule Ponta, nu introduce 35 de taxe noi, că sufocă economia, peste trei ani nu va putea creşte economia cum trebuie». Nu mi-e milă că a plătit impozitul, pentru că le ştie pe toate, dar spune numai părţi din ce ştie", a spus Băsescu la B1TV.

Băsescu a mai spus, referindu-se la Mugur Isărescu: "Dacă tot are de făcut observaţii, să le facă pe toate".

Preşedintele a mai precizat că guvernatorul ar trebui să spună ce se va întâmpla peste trei ani, dar şi faptul că actuala creştere economică este rezultatul măsurilor luate de Emil Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-nu-mi-e-mila-de-isarescu-ca-a-platit-impozitul-le-stie-pe-toate-dar-spune-numai-parti-12615840
12615840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.