Ponta: Cea mai bună decizie a Guvernului în 2013, deblocarea programului reabilitării maternităţilor

Postat la 09 mai 2014 37 afişări

Premierul Victor Ponta afirmă că cea mai bună decizie luată de Guvern în 2013 este deblocarea programului de reabilitare a maternităţilor, prin care se poate duce la îndeplinire şi dorinţa Mitropolitului Clujului, Andrei Andreicuţ, şi anume "cel puţin trei copii în fiecare familie".

Ponta: Cea mai bună decizie a Guvernului în 2013, deblocarea programului reabilitării maternităţilor

"Mă bucur foarte tare să văd - e o coincidenţă fericită că azi (vineri - n.r.) e şi Ziua Europei - să văd că putem avea şi în România condiţii apropiate de ceea ce ne dorim şi de ceea ce vedem la nivel european. Anul trecut am deblocat un program început în 2007 şi închis în 2009 prin care în 19 oraşe din ţară avem maternităţi de nivel european. Dacă mă întrebaţi dintre toate deciziile pe care le-a luat Guvernul anul trecut care a fost cea mai bună, nu aş ezita să spun că aceasta a fost cea mai bună. Nimic nu e mai important decât să ai maternităţi moderne, să ai condiţii în care copiii să vină pe lume în siguranţă, cei care au probleme să poată fi salvaţi, iar în felul acesta să putem duce la îndeplinire ceea ce Înalt Prea Sfinţitul Andrei ne-a trasat, şi anume, cel puţin trei copii în fiecare familie: unul pentru mama, unul pentru tata şi unul pentru biserică şi pentru ţară", a declarat Victor Ponta, vineri, la Bistriţa, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-cea-mai-buna-decizie-a-guvernului-in-2013-deblocarea-programului-reabilitarii-maternitatilor-12615837
12615837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.