Veniturile Romtelecom au crescut cu 7,7% în primul trimestru, la 156,7 milioane euro

Postat la 08 mai 2014 34 afişări

Veniturile Romtelecom au urcat cu 7,7% în primul trimestru faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, la 156,7 milioane euro, în principal datorită creşterii puternice a traficului în reţea şi avansului solid al încasărilor din proiecte de IT&C la scară largă.

Veniturile Romtelecom au crescut cu 7,7% în primul trimestru, la 156,7 milioane euro

 Profitul EBITDA (înainte de dobânzi, taxe, deprecieri şi amortizări) excluzând impactul măsurilor de restructurare a coborât cu 2,5%, la 38,5 milioane euro, faţă de 39,5 milioane euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis joi de grupul elen OTE, acţionarul majoritar al Romtelecom.

Pentru primele trei luni din 2013, compania a raportat venituri de 145,5 milioane euro.

"Scăderea veniturilor din servicii de telefonie fixă către clienţi casnici a fost similară tendinţelor înregistrate în 2013, în timp ce veniturile mai mari din TV şi internet broadband au continuat să compenseze parţial pentru declinul de pe segmentul de voce", se arată în comunicat.

Astfel, veniturile din servicii de voce au coborât cu 15% în primul trimestru, în timp ce încasările pe segmentul TV au urcat cu 7%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/veniturile-romtelecom-au-crescut-cu-7-7-in-primul-trimestru-la-156-7-milioane-euro-12613798
12613798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.