Vladimir Putin face apel la unitate după un an de contestare în Rusia

Postat la 01 ianuarie 2013 17 afişări

Preşedintele Vladimir Putin a făcut apel, luni, la "unitate" în Rusia în mesajul său de Anul Nou, după un an de contestări fără precedent cu care s-a confruntat regimul său.

"Dezvoltarea (Rusiei) şi destinul său depind de eforturile noastre comune şi de munca noastră, de unitatea noastră şi de responsabilitatea noastră", a declarat preşedintele, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea rusă. "Doar împreună, noi, poporul Rusiei, putem merge înainte, putem face faţă tuturor încercărilor, rezolva problemele cele mai dificile, construi un stat puternic şi încununat de succes, o societate modernă, prosperă şi liberă", a continuat el. Mesajul de Anul Nou al preşedintelui rus este difuzat la televiziune înainte de miezul nopţii, după ora Moscovei, din cauza decalajului orar faţă de alte regiuni ruse. Vladimir Putin a revenit la Kremlin în mai pentru un al treilea mandat, după cele din 2000-2008, şi o perioadă de patru ani ca premier.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
putin,
rusia,
mesaj,
an nou,
contestare
/actualitate/vladimir-putin-face-apel-la-unitate-dupa-un-an-de-contestare-in-rusia-10420579
10420579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.