Vladimir Putin cultivă patriotismul pe un Harley-Davidson

Postat la 30 august 2011 8 afişări

Premierul rus a venit pe un Harley-Davidson cu trei roţi la o adunare internaţională a motocliştilor, organizată în portul Novorosisk, de la Marea Neagră. Putin a profitat de ocazie pentru a ţine un discurs în care a amintit importanţa motocicletelor pe parcursul istoriei şi a glorificat "naţiunea rusă indivizibilă", scrie TheAustralian.com.au. Potrivit agenţiei Itar-Tass, la eveniment au fost prezenţi şi trei motociclişti români.

Vladimir Putin a deschis mitingul pe motocicleta sa Harley-Davidson, cea pe care a condus-o şi anul trecut, la un miting similar, în Ucraina. Premierul nu a ratat ocazia pentru a ţine un discurs celor adunaţi, reamintindu-le că portul Novorosisk a fost eliberat de sub ocupaţie nazistă în urmă cu 68 de ani.

"Vreau să vă spun, fraţilor, că este cu adevărat formidabil că nu aţi uitat eroismul trecutului. Aceste pagini de istorie sunt legate, într-o manieră frapantă, de motociclete, pentru că erau mijlocul cel mai uşor de a transporta copiii departe de front", a declarat premierul, un împătimit al motocicletelor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladimir-putin-cultiva-patriotismul-pe-un-harley-davidson-8673463
8673463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.