Vladimir Putin afirmă că este pregătit să se întâlnească cu liderul de la Phenian

Postat la 15 august 2018 63 afişări

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că este pregătit să se întâlnească personal cu liderul regimului de la Phenian, Kim Jong Un, a anunţat agenţia nord-coreeană KCNA, citând o telegramă de la şeful statului rus cu ocazia Zilei Eliberării, celebrată pe 15 august în cele două Coreei.

Vladimir Putin afirmă că este pregătit să se întâlnească cu liderul de la Phenian

"Vă asigur că sunt pregătit să vă întâlnesc în viitorul apropiat pentru a discuta chestiuni presante privind relaţiile bilaterale şi probleme regionale importante", a comunicat agenţia nord-coreeană de ştiri, citând telegrama liderului de la Kremlin, informează agenţia Tass.

Putin a mai spus că relaţiile dintre cele două state continuă să se dezvolte într-o manieră "prietenoasă şi constructivă".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.