Vladescu pentru senatorii care au respins majorarea TVA: Econometria ne arata ca nu e posibil

Postat la 24 august 2010 12 afişări

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, i-a indemnat, marti, pe senatori sa voteze OUG 58/2010 fara amendamente, adica sa aprobe TVA de 24%.

"Eu cred ca ordonanta, in forma in care este, fara niciun fel de modificare, este un document care ar trebui sa fie aprobat si amendamentele care s-au facut, inclusiv cele care par foarte bine, in favoarea poporului roman, referitoare la reducerea TVA la alimente. Stiti foarte bine ca sunt inutile, pentru ca niciodata TVA nu se va reduce. Vom majora infractionalitatea, respectiv evaziunea fiscala si vom incuraja preturile care se transfera in buzunarele celor care vand produsele respective", a declarat Sebastian Vladescu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vladescu,
economie,
impozit,
guvern,
TVA
/actualitate/vladescu-pentru-senatorii-care-au-respins-majorarea-tva-econometria-ne-arata-ca-nu-e-posibil-7038627
7038627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.