Vladescu: Impozitul minim va fi eliminat de la 1 octombrie si inlocuit in 2011 cu impozitul forfetar

Postat la 19 august 2010 11 afişări

Guvernul va elimina impozitul minim incepand de la 1 octombrie, care de la inceputul anului viitor va fi inlocuit cu impozitul forfetar, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.

"Impozitul minim dispare de la 1 octombrie. Este o data certa. Pana la finele anului nu-l inlocuim cu nimic, dar pentru 2011 lucram la impozitul forfetar, care ar trebui sa fie introdus in ianuarie", a spus Vladescu.

Eliminarea impozitului minim in aceasta toamna a fost anuntata inca din luna iulie de premierul Emil Boc, care nu a oferit insa o data exacta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vladescu,
economie,
impozit,
guvern
/actualitate/vladescu-impozitul-minim-va-fi-eliminat-de-la-1-octombrie-si-inlocuit-in-2011-cu-impozitul-forfetar-6966791
6966791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.