Vlad Voiculescu: Cozi de ambulanţe în faţa spitalelor care tratează pacienţi cu Covid

Autor: Cosmin Pirv Postat la 03 aprilie 2021 253 afişări

Vlad Voiculescu: Cozi de ambulanţe în faţa spitalelor care tratează pacienţi cu Covid

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a publicat sâmbătă pe pagina lui de Facebook două fotografii cu ambulanţe care stau la coadă în faţa unor spitale în care se tratează pacienţi cu Covid.

Una dintre fotografii a fost făcută la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, iar a doua la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti.

În imaginile prezentate se văd mai multe ambulanţe, care aşteaptă la coadă.

„Nu, nu sunt parcări de ambulanţe, ci cozi în faţa unor spitale care tratează pacienţi Covid-19. Prima este de ieri de la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, a doua este de săptămâna trecută din parcare de la Bucureşti, în faţa Spitalului Sf. Pantelimon”, a scris Vlad Voiculescu pe reţeaua de socializare.

Potrivit ultimele date ale Grupului de Comunicare Strategică, în unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.409. Dintre acestea, 1.448 sunt internate la ATI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vlad voiculescu,
fotografii,
ambulanţe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.