Viteze de transfer a datelor de până la 1 Gbps în reţeaua RCS&RDS, de la 1 noiembrie. Care sunt preţurile abonamentelor

Postat la 08 octombrie 2013 55 afişări

RCS&RDS va lansa, la 1 noiembrie, două abonamente care vor permite clienţilor să transfere date cu viteze de până la 500 Mbps, respectiv de până la 1 Gbps (1024 Mbps ), a anunţat operatorul telecom prin cablu TV.

Viteze de transfer a datelor de până la 1 Gbps în reţeaua RCS&RDS, de la 1 noiembrie. Care sunt preţurile abonamentelor

 Preţurile abonamentelor vor fi de 49 lei şi, respectiv, de 59 lei, TVA inclusă.

"Prin cele două abonamente, Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, RCS&RDS va furniza cele mai mai mari viteze de transfer al datelor pe piaţa românească", a declarat, marţi, directorul de dezvoltare al RCS&RDS, Mihai Popoviciu.

Abonamentele se adresează clienţilor persoane fizice şi companiilor în peste 150 de localităţi, în zonele urbane dar şi cele periferice şi rurale, ca urmare a investiţiilor continue în noi tehnologii şi în extinderile permanente ale reţelelor de fibră optică, a mai spus Popoviciu.

În prezent, cea mai ridicată viteză de transfer a datelor este disponibilă prin intermediul reţelei UPC România, de 200 Mbps, serviciul fiind lansat la începutul lunii septembrie în 9 oraşe, ulterior adăugându-se încă cinci.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/viteze-de-transfer-a-datelor-de-pana-la-1-gbps-in-reteaua-rcs-rds-de-la-1-noiembrie-care-sunt-preturile-abonamentelor-11476515
11476515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.