VITEZA la care rămâi fără permis în localitate! Ce AMENZI rişti dacă circuli tare în localitate

Postat la 09 noiembrie 2021 2228 afişări

VITEZA la care rămâi fără permis în localitate! Ce AMENZI rişti dacă circuli tare în localitate

Una dintre principalele cauze pentru producerea accidentelor rutiere este viteza excesivă, iar unii şoferii circulă la limita legii.

Din această categorie fac parte în special conducătorii auto care merg frecvent pe mâna norocului mizând pe aşa-zisa marjă de 10 km/h de care ei consideră că agenţii de circulaţie ar trebui să ţină cont.

Pentru a lămuri această problemă îţi vom spune în cele ce urmează care este viteza de deplasare la care vei rămâne fără permisul de conducere în localitate, dar şi pe autostradă sau pe drumurile naţionale.

Când rămâi fără permisul de conducere?

Potrivit Codului Rutier, în cazul în care şoferii depăşesc viteza legală cu mai mult de 50 km/h pe un anumit sector de drum acesta va rămâne fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Concret, în cazul în care un conducător auto este surprins de aparatul radar că circulă cu o viteză de 100 km/h pe un sector de drum unde limita legală este de cel mult 50 de km/h, permisul de conducere îi va fi suspendat pentru 90 de zile.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
suspendare permis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.