Vitacom Electronics - afaceri de 38,5 milioane lei în primele nouă luni din 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 23 noiembrie 2018 51 afişări

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanţi electro-retaileri din România, anunţă o cifră de afaceri de 38,5 milioane de lei în primele nouă luni ale acestui an, cu 13,5% mai mare decât în perioada similară a anului trecut.

Vitacom Electronics - afaceri de 38,5 milioane lei în primele nouă luni din 2018

”Pentru Vitacom, primele nouă luni ale acestui an au fost caracterizate de o creştere continuă în ceea ce priveşte valoarea vânzărilor efectuate. Obiectivul stabilit la începutul anului 2018 a fost depăşit cu 13,5% faţă de anul trecut. În ceea ce priveşte profitul, dacă ne referim la aceeaşi perioadă, vorbim de o creştere de 3%”, declară Aviva Vita, PR & marketing manager în cadrul Vitacom Electronics.

Pentru anul 2018, retailerul anticipează o creştere de 15% a vânzărilor efectuate, de 57,3 milioane lei.

În ceea ce priveşte raportul vânzărilor online versus offline, vânzările online au reprezentat 55%, clienţii companiei îndreptându-se tot mai mult către magazinul online al companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cifra de afaceri,
crestere,
retaileri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.