Viral în vremea pandemiei. Un român cântă din izolare „Imnul carantinei"

Postat la 17 martie 2020 271 afişări

Viral în vremea pandemiei. Un român cântă din izolare „Imnul carantinei"

Un clip în care un român aflat în izolare cântă o melodie intitulată „Imnul carantinei” a devenit virală pe reţelele de socializare. Pe lângă acesta zeci de meme-uri în care se face haz de actuala situaţie sunt distribuite în mediul online.

VEZI AICI VIDEO

Un bărbat aflat în izolare a scris „Imnul carantinei". Clipul înregistrat de acesta s-a viralizat rapid pe reţelele sociale fiind distribuit pe toate platformele online.

În versuri, el le dă un sfat oamenilor: „Nu ies la plimbare // C-am recomandare // De la ştiri să stau închis pân' ce Covid dispare".

Numeroase alte glume apărute pe reţelele de socializare sunt postate sau distribuite de români aflaţi în carantină sau autoizolare - impusă sau voluntar-preventivă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imn,
roman,
pandemie,
viral

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.