Producătorul mărcii româneşti Topoloveni şi Topoloveana a donat dulceaţă unor centre de carantină

Autor: Ioana Matei Postat la 17 martie 2020 203 afişări

Producătorul mărcii româneşti Topoloveni şi Topoloveana a donat dulceaţă unor centre de carantină

Sonimpex Topoloveni, producătorul mărcii internaţionale „Magiun de prune Topoloveni", a donat ieri, pe 16 martie, produsele sale pentru cei aflaţi în carantină. Astfel, reprezentanţii producătorului înfiinţat de Bibiana Stănciulov au trimis către centrele de carantină, în colaborare cu Organizaţia de Serviciu Comunitar Rotary Club Bucureşti Cişmigiu, „1000 de borcane de magiun de prune, 250 de borcane de magiun de struguri şi 120 de borcane de dulceaţă de căpşune - produse 100% naturale româneşti marca Topoloveni Si Topoloveana”.

„Ne propunem să ajutăm românii în perioada de criză, dar şi să atragem atenţia altor potenţiali donatori din România asupra importanţei carităţii pentru comunitate în aceste momente.

Chemăm pe cei care pot contribui la această iniţiativă să ni se alăture! Ca producători de alimente suntem direct răspunzători de sănătatea românilor şi direct implicaţi în ieşirea din situaţia de criză sanitară şi alimentară actuală.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.