Viorica Dăncilă, apostrofată din cauza aglomeraţiei: „Este bătaie de joc!”

Autor: Diana Grigore Postat la 26 mai 2019 248 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a fost aprostrofată duminică de un alegător nemulţumit de aglomeraţia din secţia de votare. ”Este bătaie de joc”, i-a spus acesta premierului. ”Eu nu pot să intervin. Sunt un cetăţean care votez ca toţi ceilalţi”, a replicat ea.

”Este bătaie de voc ce se întâmplă. Eu locuiesc aici şi vin din 2005. Este prima oară şi este un lucru pozitiv că oamenii vin la vot”, i-a spus un alegător Vioricăi Dăncilă.

Premierul i-a replicat: ”Este un lucru foarte bun”.

”Dar nu se poate să fim umiliţi, mai rău decât stăteam la zahăr”, a adăugat alegătorul.

Premierul Viorica Dăncilă i-a spus acestuia că de gestionarea secţiei de vot este respinsabil preşedintele secţiei de votare.

”Vă daţi seama că eu nu pot să intervin. Sunt un cetăţean care votez ca toţi ceilalţi. Am avut grijă să avem organizare bună. Eu nu pot să intervin. Sunt cetăţean ca şi dumneavoastră”, i-a spus premierul alegătorului.

Acesta i-a reproşat şi numărul mic de secţii de votare din străinătate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DĂNCILĂ,
VOTARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.