Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al CNA

Postat la 08 ianuarie 2013 16 afişări

Viorel Vasile Buda a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în şedinţa de marţi a Consiliului, care nu a avut un regim public şi în care voturile membrilor au fost secrete.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) s-au reunit, marţi, în jurul orei 11.00, într-o şedinţă care nu a avut regim public şi a cărei ordine de zi nu a fost făcută publică până în momentul difuzării acestei ştiri.

Potrivit articolului 15 din Legea audiovizualului, şedinţele Consiliului sunt publice, cu excepţia cazului în care se propune preşedintele şi se alege vicepreşedintele. În ultimii ani, şedinţele publice ale CNA s-au desfăşurat, în general, marţea şi joia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Viorel Vasile Buda,
vicepreşedinte,
CNA
/actualitate/viorel-vasile-buda-a-fost-ales-vicepresedinte-al-cna-10440908
10440908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.