Violatorul jurnalistei, condamnat la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol. A fost eliberat condiţionat în iulie

Postat la 17 septembrie 2013 89 afişări

Bărbatul suspectat că în 10 septembrie a violat o jurnalistă, în zona Lacului Floreasca din Capitală, a fost condamnat în 2006 la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, fiind eliberat din penitenciar la începutul lunii iulie.

Violatorul jurnalistei, condamnat la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol. A fost eliberat condiţionat în iulie

 Ninel Mogoşeanu, bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă de la un post de radio bucureştean, în zona Lacului Floreasca, după ce a ameninţat-o cu un cuţit, a fost condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007.

În acest an, Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Găeşti la 27 iunie. Mogoşeanu a fost eliberat din Penitenciarul Găeşti pe 2 iulie.

Bărbatul fusese încarcerat din 2005 şi ar fi trebuit să fie pus în libertate de drept în 2016, respectiv după ce ar fi executat integral pedeapsa de 11 ani de închisoare. El a cerut liberarea condiţionată după ce a executat două treimi de pedeapsă, instanţa constatând că a îndeplinit toate condiţiile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/violatorul-jurnalistei-condamnat-la-11-ani-de-inchisoare-pentru-talharie-si-viol-a-fost-eliberat-conditionat-in-iulie-11344890
11344890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.