Vîntu, reclamat la Poliţie pentru că ar fi comandat un atac asupra casei lui Maricel Păcuraru

Postat la 21 iunie 2012 47 afişări

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reclamat la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti pe motiv că ar fi comandat un atac asupra casei omului de afaceri Maricel Păcuraru, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Reclamaţia a fost depusă de soţia lui Păcuraru, Daniela Ionescu, au precizat sursele citate. Ionescu susţine că, în timpul unei nopţi, o persoană necunoscută, despre care reclamanta bănuieşte că ar fi din anturajul lui Vîntu, a aruncat o sticlă incendiară pe una dintre ferestrele casei. Bănuiala Danielei Ionescu se bazează pe faptul că atacul s-a produs la o zi după ce Păcuraru ar fi făcut o plângere împotriva aceluiaşi Vîntu, sub acuzaţia de spălare de bani, potrivit aceloraşi surse. În acest caz a fost deschis un dosar de urmărire penală, iar anchetatorii caută să-l identifice pe atacator.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sorin ovidiu vintu,
condamnare,
justitie,
santaj
/actualitate/vintu-reclamat-la-politie-pentru-ca-ar-fi-comandat-un-atac-asupra-casei-lui-maricel-pacuraru-9769326
9769326
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.