Vindea sandwich-uri colegilor de clasă, iar acum deţine un imperiu hotelier

Postat la 04 august 2019 500 afişări

Vindea sandwich-uri colegilor de clasă, iar acum deţine un imperiu hotelier

Spiritul antreprenorial al lui Sharan Pasricha a devenit pentru prima oară evident când avea doar şase ani.

 

El a crescut în Mumbai, India; când era în clasa întâi, el a început să vândă colegilor sandvişurile pe care i le făcea mama sa.

 

"A fost un profit bun, aşa că am decis să-i spun mamei să-mi facă mai multe sandwich-uri pentru prânz", îşi aminteşte antreprenorul ajuns acum la 38 de ani.

 

Prima sa experienţă antreprenorială serioasă a fost la 22 de ani, când a co-fondat compania britanică Rush Media, o agenţie media şi de marketing studenţească, pe care a condus-o timp de trei ani după ce a părăsit universitatea la Londra.

 

În 2012 a înfiinţat Ennismore Holdings, şi susţinut de investitori privaţi a cumpărat hotelul Hoxton din estul Londrei, pentru suma de 65 de milioane de lire sterline.

 

Prima sa mişcare a fost aceea de a reînnoi hotelul cu sediul în Shoreditch, al cărui brand devenise "obosit", petrecând aproape un an de zile prin camerele hotelului.

 

În 2014, compania condusă de Sharan Pasricha a mai deschis un hotel la Londra; ulterior, el s-a extins în Amsterdam, Paris şi Statele Unite, deschizând hoteluri la New York, Portland şi Chicago.

 

Potrivit ultimelor date disponibile, Ennismore Holding a avut o cifră de afaceri de 20,7 milioane de lire sterline în 2017.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colegi,
vanzare,
detinere,
hotel,
india

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.