BREAKING Nou atac armat în SUA, la doar câteva ore de la masacrul din El Paso: Cel puţin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite, în Ohio

Postat la 04 august 2019 397 afişări

Cel puţin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite într-un atac armat desăşurat în Dayton, Ohio, au informat duminică autorităţile americane, adăugând că investighează incidentul, relatează site-ul postului BBC.

BREAKING Nou atac armat în SUA, la doar câteva ore de la masacrul din El Paso: Cel puţin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite, în Ohio

Potrivit Poliţiei din Dayton, Ohio, autorul atacului a murit în urma incidentului armat.Asistentul şefului poliţiei, Matt Carper, a declarat pentru reporteri că ofiţerii au reuşit să îl doboare pe atacator.

"Oamenii noştri sunt foarte bine antrenaţi pentru o astfel de situaţie", a declarat acesta.Poliţia a fost anunţată că un astfel de incident este în desfăşurare în jurul orei locale 01.00, în faţa unui bar din districtul Oregon, Ohio.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spitale, a informat presa."Am avut ofiţeri în apropiere şi au reuşit să răspundă la timp şi să pună capăt incidentului", a informat Departamentul de Poliţie din Dayton.

Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas, în urma căruia alte 20 de persoane au murit.

Autorităţile cer ajutorul martorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ohio,
atac armat,
decese,
raniti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.