Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate

Autor: Departamentul Social Postat la 03 august 2019 224 afişări

Apărătorul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că bărbatul a susţinut, la audieri, că a crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate şi a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fetele.

„Şi-a menţinut declaraţiile, a dat indicii pentru a se lămuri cazul. (...) Nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate. El a crezut că sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. (...) A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale (cu fetele, n.r). Susţine că sunt doar două victime” a declarat apărătorul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Digi24.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut două crime, a fost adus, sâmbătă, la locuinţa sa din Caracal, unde participă, alături de procurorii DIICOT, la cercetările din Casa Groazei.

Între timp, familia Alexandrei a aflat că ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele şi cenuşa recoltate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DINCĂ,
LUIZA,
ALEXANDRA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.